site hit counter ongemak van paard en ruiter cryptogram h-lifestyle Q&A 

ongemak van paard en ruiter cryptogram

ongemak van paard en ruiter cryptogram ? Het cryptogram is een stuk gecodeerde tekst en bestaat uit een korte passage die op het punt staat te worden gedecodeerd. De auteur schrijft het in een gecodeerde of gecodeerde vorm, of laat spaties of andere spaties achter waar letters moeten komen. Van de oplosser van het cryptogram wordt verwacht dat hij de lege plekken invult, waarbij hij enige kennis gebruikt om naar de originele tekst te raden.

Dit specifieke cryptogram dat we vandaag overwegen, is geschreven door Leonard Richardson en hij noemde het ‘Ongemak van paard en ruiter’.

ongemak van paard en ruiter cryptogram

Er is een bijzonder ongemak van cryptogrammen voor paarden en ruiters dat tot op heden niet voldoende is onderzocht.

Deze taak is onder de aandacht gebracht van specialisten in diergeneeskunde en er is geen duidelijke consensus bereikt. Het is algemeen aanvaard dat de pijn van het paard wordt veroorzaakt door de overmatige druk die het zadel op de rug van het dier uitoefent, maar veel ruiters zullen het niet eens zijn met deze diagnose.

Ongemak van paard en ruiter (crypt.)` 8 letters.

Dit is een traditionele Engelse puzzel die kan worden opgelost met een mix van logica en kennis.

Deze cryptogrampuzzel bestaat uit vier zinnen, die moeten worden gedecodeerd door de letters in de zevende woorden van links naar rechts te vinden, één letter in elke zin. Het antwoord kan worden gevonden door naar de onderstaande tabel te kijken en ze in alfabetische volgorde te herschikken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *