site hit counter filmactrice getrouwd met frank sinatra h-lifestyle Q&A 

filmactrice getrouwd met frank sinatra

De beroemdste filmactrice van die tijd was, na ondertekening bij Paramount Pictures, getrouwd met een van de populairste sterren van het land – Frank Sinatra.

Het huwelijk duurde maar een paar jaar, maar het lijkt erop dat Ava Gardner en Frank Sinatra zich op hun gemak voelden in hun relatie. Toen ze in 1954 scheidden, was hij naar verluidt behoorlijk overstuur en smeekte hij haar om haar beslissing te heroverwegen.

Ava Gardner wordt ook beroemd geciteerd door te zeggen dat ze nooit echt van iemand anders had gehouden dan Frank Sinatra en accepteerde zijn voorstel kort nadat ze uit elkaar waren gegaan omdat ze nog steeds heel veel van hem hield.

filmactrice getrouwd met frank sinatra

filmactrice getrouwd met frank sinatra , Een populair gerucht onder filmfans is dat actrice Gloria Swanson trouwde met Frank Sinatra, die ook een beroemde zanger en acteur was.

Dit gerucht is niet waar. Frank Sinatra trouwde in 1966 met zangeres Nancy Sinatra, terwijl Gloria Swanson al in 1983 was overleden.

nancy sinatra

Als je denkt aan de term ‘filmster’, welke naam komt er dan in je op? Als het niet Frank Sinatra is, dan moet je weten dat hij getrouwd is geweest met een filmster. De vrouw in kwestie is de legendarische filmactrice Ava Gardner en ze ontmoetten elkaar in 1951.

Ava Gardner werd geboren op 24 december 1922 in North Carolina als Ava Lavinia Gardner. Toen ze nog een meisje was, verhuisde haar familie naar New York City, waar ze naar de katholieke school ging en geïnteresseerd raakte in acteren. Ze begon haar carrière als actrice toen ze op 16-jarige leeftijd bij het gezelschap van Katharine Cornell kwam als stagehand. Daarna begon ze kleine rollen op zich te nemen, waarbij MGM Studios haar inhuurde voor de vrouwelijke hoofdrol in “The Killers” (1946).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *